Minőségpolitika


 

A Nico-Technika Kft. elsődleges célja, hogy partnerei számára értéket adó terméket, szolgáltatást tudjon nyújtani, így elérve a lehető legmagasabb vevői és egyéb érdekelt felek elégedettségét, segítve őket alaptevékenységük eredményesebb végzésében.

Hosszú távon szeretnénk biztosítani, hogy legyen olyan vevőkör, amelynél mi vagyunk az első választás, és ennek a vevőkörnek a vásárlói potenciálja elegendő legyen ahhoz, hogy cégünk eredményesen tudjon működni.

A versenyképes szolgáltatás nyújtásakor a legfontosabb értéknek a kollégákat, szakértelmüket és a munkájuknak keretet adó működési rendszert, üzleti folyamatainkat tekintjük.

Mindkettő folyamatos fejlesztése az alapja a hosszú távú versenyképességnek. A folyamatos fejlesztés támogatására működtetjük minőségirányítási rendszerünket is, amellyel a fejlődési lehetőségeket és szükségszerűségeket kívánjuk feltárni.

A Nico-Technika Kft. fő célját a vonatkozó jogszabályok betartásával, környezettudatos működéssel, profit termelése mellett kívánja elérni, ez előfeltétele a munkahelyek hosszú távú biztosításának.

A Kft minőségirányítási rendszerének hatékony működésével, jövedelmező gazdasági tevékenységével a jövőben is biztosítani kívánja tulajdonosa, munkatársai és alkalmazottai anyagi biztonságát, gyarapodását, segítve tágabb környezetének sikeres fejlődését is.

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.