Termékcsoportok

Anyagmozgatás

Anyagmozgatás

A logisztika feladata annak biztosítása, hogy a piaci, termelési, áruforgalmi elvárásokhoz alkalmazkodva  a megfelelő anyag, a  megfelelő időpontban,  a megfelelő helyen,,  a megfelelő mennyiségben,  a megfelelő minőségben,  a megfelelő költséggel rendelkezésre álljon. Nálunk mindent megtalál ami ehhez szükséges.
Írjon nekünk Katalógus
Üzem

Üzem

Tapasztalatunk alapján az ergonómialilag és funkcionálisan megfelelően felszerelt üzem egy befektetés, mely mindig megtérül, hiszen a biztonságosabb, produktívabb és hatékonyabb munkafolyamatok révén elégedettek az alkalmazottak és az ügyfelek. Tekintse meg kínálatunkat és valósítsa meg céljait!
Írjon nekünk Katalógus
Raktár

Raktár

A tiszta. rendezett, átlátható és biztonságos raktár  alapvető feltétele a zökkenőmentes munkafolyamatoknak.  A Nico-Technika Kft. kínálatában mindent megtalál amire szüksége lehet ahhoz, hogy ezt a célt elérje. A teljes termékkínálattal rendelkezünk professzionális raktári berendezéséhez.    
Írjon nekünk Katalógus
Környezetvédelem

Környezetvédelem

A veszélyes anyagok kezelésére vonatkozó szabályozások, törvények és szabványok egyértelműen megfogalmazzák, hogy az üzembiztonság és a környezetvédelem a veszélyes anyagok megfelelő kezelésével és tárolásával kezdődik a vállalatnál. Kínálatunkban megtalálható az összes olyan megoldás, amely a veszélyes anyagok biztonságos kezelésére és tárolására szolgál. Folyamatosan bővítjük termékeinket, kínálatunk csak a legjobb, minősített német gyártók termékeit tartalmazza.
Írjon nekünk Katalógus
Munkavédelem

Munkavédelem

Kiváló minőségű egyéni védőeszközök, védőruházat és biztonsági cipő széles választékát kínáljuk azonnal raktárról. Képzett személyzetünk szívesen tanácsot ad Önnek és segít a megfelelő munkaruházat és védőruházat kiválasztásában.
Írjon nekünk Katalógus
Kéziszerszámok

Kéziszerszámok

Az iparban a szerszámok, mint például a csavarhúzók, kalapácsok, fogók, csavarkulcsok, villáskulcsok, mérőeszközök a mindennapi üzembiztonság elegendhetetlen kellékei. A megfelelő minőségű szerszám használata rövid időn belül megtérülést hoz, hiszen csak ezekkel érhető el a megfelelő biztonság, minőség és hatékonyság.  A Nico-Technika Kft. csak olyan minőségi termékeket és speciális eszközöket árusít neves gyártóktól, amelyek megfelelnek a szakemberek magas követelményeinek. 
Írjon nekünk Katalógus
Elektromos kéziszerszámok

Elektromos kéziszerszámok

Vezetékes és akkumulátoros szerszámgépek kereskedelme az ipari számára. A professzionális szerszámgépeknek mindenekelőtt egy dolgot kell tudniuk: a megbízhatóság.  Széles körben jól ismert gyártókat képviselve  a NICO-Technika Kft. nagy jelentőséget tulajdonít  kiváló minőségű  elektromos  szerszámok  értékesítésének . Továbbá saját szerszámgép szerviz szolgáltatásunkkal állunk ügyfeleink rendelkezésre.   
Írjon nekünk Katalógus
Anyagmegmunkálás, felületkezelés

Anyagmegmunkálás, felületkezelés

Ismert, nemzetközi gyártók termékkínálatával biztosítunk hatékony megoldásokat különböző felületmegmunkáló eszközök esetén, mint például: csiszolószerszámok, lamellás tárcsák, polírozóanyagok, vágó- és tisztítókorongok. A megmunkálás során szükséges rögzítő és szorítótechnika termékkínálat is elérhető további kiegészítésként.
Írjon nekünk Katalógus
Hegesztés, forrasztástechnika

Hegesztés, forrasztástechnika

Kínálatunkban megtalálhatóak a hegesztőberendezések, hegesztőpisztolyok, hegesztési kiegészítők, munkavédelem és egyéb hegesztéstechnikai anyagok. Mindezzel biztosítva az optimális választékot az ipar, a kis és közepes méretű vállalkozások számára. Hegesztés témakört kiegészítendő, az ipar számára kiváló minőségű forrasztástechnikai eszközöket biztosítunk, legyen az akár egy pákahegy vagy akár egy komplett forrasztóállomás.
Írjon nekünk Katalógus